|
|
| Problema cu Filips | |
| | Autor | Mesaj |
---|
scotty Administrator
Numarul mesajelor : 477 Varsta : 39 Localisation : Craiova Data de inscriere : 30/04/2007
| Subiect: Problema cu Filips Dum Aug 05, 2007 1:06 pm | |
| Poveste Fifa 4 ALL a inceput cu amandoi, Amandoi ne-am implicat am ales numele la campionat si am facut promovare. DAr apoi incet incet el a inceput sa fie mai inactiv.. Sezonul 1 a fost s foarte dificil deoarece foarte multi sau retras. Si dupa ce nu prea facuse mai nimk in timpul sezonului ca moderator sau admin el singur sa retras spre sfarsitul sezonului 1 !! Eu am continuat singur. Am inceput sezonul 2. A mers mai bine... si am zis ca vreau sa ma extind si pe langa moderatorul care-l aveam "stelistu", si am mai organizat si CUPA. Si am decis sal chem inapoi mai ales ca am aflat apoi ca FIFA GALACTIC camp lui se desfintase (il crease de cand a plecat din fifa4all ) s in mai putin de 1 sezon sa si desfintat ) Greseala mea ca l-am pus direct admin. Desi el renuntase la multe drepturi in acest campionat cand a plecat prima data..
si acum intrun meci cu ice fantom acesta (ice) avea 2-0 si lui filips nu prea ia convenit si a iesit spunandu-i sa puna 3-0 (stia ca o sa piarda mai greu.)
Dupa un schimb de replici , in care ice nu prea ia zis nimk de rau , filips la banat pe acesta.
Dupa ce s eu am vbit cu filips ma deranjat ca nu a recunoscut, sau macar sami spuna de ce la banat pe ice si ia sters postu cu conversatia de pe mess.
Nu puteam sa las un admin sa baneze pe nedrept un user. si tinand cont ca intrun alt meci la fel a facut si cu mine eu aveam avantaj si a iesit zicand ca e obosit si sa trec 3-0. CE faceam asa de fiecare data cand pierde tre sa baneze pe cineva ?? , astfel filips nu mai este admin moderator si cred ca nici jucator in acest campionat, si pana am apucat eu sai blochez contu a reusit sa va schimbe parolele la unii dintre voi. Anuntati0-ma si vom continua cu acest campionat. | |
| | | Bancheru Jucator
Numarul mesajelor : 93 Varsta : 36 Localisation : Cluj-Napoca Data de inscriere : 10/06/2007
| Subiect: Re: Problema cu Filips Dum Aug 05, 2007 1:13 pm | |
| la mine totul e in ordine... scotty daca ai nevoie de ajutor...sunt aici.. | |
| | | FILIP Jucator
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 05/08/2007
| Subiect: Re: Problema cu Filips Dum Aug 05, 2007 1:56 pm | |
| | |
| | | scotty Administrator
Numarul mesajelor : 477 Varsta : 39 Localisation : Craiova Data de inscriere : 30/04/2007
| Subiect: Re: Problema cu Filips Dum Aug 05, 2007 2:18 pm | |
| | |
| | | FILIP Jucator
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 05/08/2007
| Subiect: Re: Problema cu Filips Dum Aug 05, 2007 3:26 pm | |
| | |
| | | scotty Administrator
| Subiect: Re: Problema cu Filips Dum Aug 05, 2007 7:51 pm | |
| doamneee mai inebunit BINE MAHHH miai dat parola si contu vechi al tau. si tu ai fost cel care la creat. (cand am inceput acest campionat ca sa stie toti, eu mam ocupat de site si el a creat forumul. Assa sa nimerit) DAR TU aTUNCI ai renuntat ai plecat de buna voieeee.
APOI eu ti-am zis daca vrei sa vii inapoi sa ma ajuti, dar trebuia sa vii doar moderator. si nu se mai intampla nimk din ce sa intamplat.
Si in al doilea rand acum nu mai eram "amandoi " la camp asta. Cei drept tre-am pus admin doar ca sa vezi ca nu sunt rau, pentru ca ai inceput camp asta cu mine si intradevar mi-ai lasat parola de la contu tau cu care facusei forumu. Dar acu tu ce crezi ca dak te enervezi pe nu stiu care ai dreptuil sal banezi ? de aia esti admin? Ce-ai fi vrut acum sa te iert si sa trecem mai departe... ? Tu nici macar acu nai recunoscut si o tii pe a ta ca trebuia sa pleci ca nu stiu ce si nu stiu ce, dar cred ca toti care au citit acest topic si-au dat seama ca teai ofticat si ice la fel atunci cand ati vbit de acea probabil te-a luat la misto ,el vroia sa te bata si tu la 2-0 " gata mam plict pune 3-0 , eu plec "
Prin faptul ca am adus aici la cunostinta faptul ca si intru meci cu mine ai facut la fel (ai iesit cand erai condus) am vrut sa stie lumea ca nu e prima oara. Daca stii ca esti obosit nu joci. daca stii ca tre sa pleci nui joci. Dar hai sa fim seriosi ca stii si tu ca nu daia ai iesit din meci. Te-ai ofticat..
TOPICUL ESTE INCHIS . NUMAI POSTA. EU DOAR AM VRUT SA STIE CEI DE PE ACEST FORUM CE SA INTAMPLAT. nU TE -AM FACUT DE RAS CUM SE PARE CA TU CREZI, SAU MAI STIU EU CE.....AI GRESIT SI TREBUIAU SA STIE SI CEILALTI. NU-TI MAI FACE ALT CONT.RAMAI CU ASTA DACA VREI SI INSCRIETE PENTRU SEZONUL 3 PE LISTA DE ASTEPTARE | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Problema cu Filips | |
| |
| | | | Problema cu Filips | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|